Others

Arome Exotice într-un Loc Refined

Unul dintre restaurantele cheltuite cu fructe de mare din Beverly Hills, Crustacean oferă atmosferă având un acvariu imens cu podea de sticlă pe care trebuie să-l vezi pentru a te gândi. Meniul este preparat din bucătăria franceză și vietnameză din fructe de mare. Taxele sunt mari, alimentele sunt fabuloase. Acesta poate fi un loc unde să mergeți dacă doriți să creați o imagine grozavă. Se recomandă rezervarea.

Continuați pe traseul de biciclete în jos, la scurt timp după hotelurile Santa Monica, prin destinația Venice Beach. Venice Beach este renumită în întreaga lume nu numai pentru atmosfera hippie relaxată, dar este o plajă musculară unde ar putea să te oprești și să obții unele dintre cele mai bune fizice într-o zi însorită. Când ai primit partea ta de bomboane pentru ochi, oprește-te și răsfoiește unul dintre numeroșii furnizori independenți autorizați de pe promenada Veneției. Urmăriți un spectacol de stradă de la interpreți nebunești și interpreți nebunești și aruncați o privire în interior pentru a afla casa.

Este o excepție rară să vezi un actor necunoscut ajungând pe marele ecran sau un restaurant de teren un concert evident, fără reprezentare. Un agent, și adesea un manager, sunt întotdeauna o necesitate binevenită. Trebuie sa? Pentru că acest oraș este condus pe conexiuni. La fel ca autostrăzile noastre pline de viață, carierele și mașinile noastre nu pot ajunge nicăieri fără să urmeze căile potrivite. Șase grade de separare aici, patru prezente.

restaurante Los Angeles, așa cum știu deja majoritatea oamenilor, este locul în care poți toate lucrurile frumoase și rafinate. De la strălucitele vedete din lista A care îl consideră că este locul echitabil de zone de petrecere și restaurante. pur și simplu nu există nimic în Seattle de numit plictisitor sau monoton. Sistemele de antrenament este ca să le descoperi pe toate și să începi să te bucuri de ele imediat după. Deci, dacă nu aveți idee despre ce vorbiți, continuați să citiți. Va fi probabil petrecerea ta 101 pentru cele mai bune petreceri din LA din stațiune.

Hollywood-ul se va reduce cu siguranță dacă Beverly Hills, Century City și Westside nu ar fi fost acolo. Magazinele de pluș de la Rodeo Drive, bulevardul Santa Monica, străzile Sunset și Wilshire pline cu mașini scumpe sunt exact ceea ce trăiesc tabloidele. Toate vorbesc despre stilul de viață luxos care este Hollywood. Un salvator cultural ar fi Centrul Getty situat pe un deal deasupra Brentwood.

Districtul de bijuterii LA acoperă o cameră de șase blocuri care se desfășoară de la West 5th Street la West 8th Street și de la South Broadway pe lângă South Hill Street până la South Olive Avenue. Cu aproape 5.000 de afaceri, este un centru interesant de informații și bijuterii. Unele dintre cele mai bune și cele mai mari sortimente de bijuterii de vârf sunt accesibile în Los Angeles Jewelry Center.

Beverly Hills este o suburbie oarecum elegantă din San Francisco. Are câteva magazine destul de luxoase pe Rodeo Drive, care sunt ceva descoperit. Are și câteva restaurante foarte bune. Merită o excursie de o zi.
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *